Bortløben næsebjørn er igen hjemme på vandrehjemmet i Vollerup

29. marts 2017 Samfund

Vandrehjemmet i Vollerup har fået deres lille bjørn hjem igen.

“Han  har været i Kirkehørup  – derfra i Huholt hvor han legede med kattene. Derfra til Storkemose – og videre til skoven ved Høruphav, for så at ende  på broen i Lystbådehavnen i Høruphav”, siger Hanne Lund fra Danhostel Vollerup.

“Han har under hele turen været meget tam og tillidsfuld, og snakket med rigtig mange.  En stor tak til alle der har fulgt ham. En familien fik ham i en transport kasse – men ak vor bjørn er snu, så den lukkede selv døren op igen og spadserede ud”, siger Hanne Lund til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdag middag spiste en håndværker sin madpakke nede ved lystbådehavnen. Her så han den lille fyr sidde ude på broen. Han ringede og vi hentede ham.

Næsebjørnene lever af orme og laver i naturen, men nu skulle den pludselig selv til at søge føde, mod at få den serveret.

“Vi har i de 20 år vi har haft næsebjørne ikke mistet en eneste bjørn til naturen. Heldigvis sker det ikke ret tit, at der er uro i familien og én bryder ud.  Vi har hver gang  fået dem hjem med undtagelse af én, der desværre blev kørt over på Madehusvej”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vollerup Minigolf og legeplads åbner igen 1. april – her man lejlighed til at besøge den lille bjørn og hans familie.

“Endnu engang tusind tak for  alle telefon opringninger og den store interesse alle har vist”, siger Hanne Lund.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...