Bosse4Brass skal spille i Alpelandet

3. februar 2014 Kultur

Det lokale messingensemble, Bosse4Brass øver i denne tid som gale, så de kan blive klar til deres forestående rejse til nærmere bestemt Schaffhausen, hvor de skal spille ved det årlige karneval.musik2

– Vi er det eneste danske orkester der skal med i festlighederne. De andre orkestre er tyske og schweiziske, siger Lasse Sørensen til Sønderborg Nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bosse4Brass er klar til toner i højderne.

Bosse4Brass er klar til toner i højderne.

– Orkestret Bosse4Brass et frirum hvor vi kan hygge med musikken på en mere afslappende og underholdende måde end ellers!, siger Lasse Sørensen, der selv er med i flere lokale orkestre. Lidt specielt ved Bosse4Brass er, at de fleste af de ti musikere er i familie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er 2. gang orkestret skal spille til karneval i Schweiss. Den allerførste gang de besøgte alpelandet var det sådan mest for sjov og for at se, om de kunne få lov til at spille på nogle små lokale spillesteder i byen.

Lasse Sørensen glæder sig en tur til Alperne.

Lasse Sørensen glæder sig en tur til Alperne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men schweizerne blev glade for vores festlige danske orkester, så med kort varsel blev vi tilbudt at spille på de store scener og medvirke i de overdådige karnevalsoptog, siger Lasse Sørensen.

– Det er den popularitet, der har gjort, at Bosse4Brass igen har valgt at tage af sted og det er jo dejligt, det er på opfordringer fra forskellige dele af festkomiteen ved karnevalet i Schaffhausen, lyder det fra musikeren.

– Der bliver ikke meget tid til at spille på de små steder i år, – vi har både de store karnevalsoptog og ca. 10 koncerter på to dage på de store scener rundt i byen, siger Lasse Sørensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49