BR Legetøj åbner butik på Stenager i Sønderborg

20. februar 2019 Erhverv

Det er de større byer, der får glæde af legetøjsbutikken BRs genkomst efter Salling Group købte BR-mærket fra konkursboet. BR er nu klar til at melde ud, hvor de første 15 butikker åbner – og et af stederne er på Stenager i Sønderborg.

Samtidig har Salling Group hentet den nye chef for kæden internt. Charlotte From kommer fra et job som Head of Operation & Support i Bilka.

Den nye strategi slår på, at kæden skal sikre oplevelser og legeglæde hos kunderne.

Salling Group overtager ikke de ansatte fra de tidligere BR-butikker, men de er velkommen til at søge stillingerne, ligesom Føtex, Bilka og Netto har ledige stillinger.

”Vi er allerede i gang med at kigge på de første uopfordrede ansøgninger, vi har modtaget fra kandidater med et hjerte, der banker for legetøj og oplevelser”, siger Charlotte From til TV Syd.

Det gamle BR var alt for sen til at hoppe med på nethandlen, og det kostede dyrt for BR, da kunderne begyndte at skifte til handel på nettet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...