Brætspildage på biblioteket i Sønderborg

25. januar 2020 Kultur

Brætspil er mere populært end nogensinde. Flere og flere spiller brætspil. De mange digitale spil mindsker ikke interessen for brætspil. Snarere tværtimod.

Traditionen tro holdes der i løbet af foråret en række brætspilseftermiddage på biblioteket i MultiKulturhuset, altid den sidste tirsdag i måneden, hvor der igen lægges op til hyggelige timer i spillets tegn.

Der vil være noget for alle, både dem der gerne vil prøve de hurtige spil og noget for de garvede spillere, der har prøvet lidt af hvert. Om du kan regler til en million spil eller ej er uden betydning, da der vil altid være nogen til at lære dig reglerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brætspileftermiddagen er desuden en fed måde at være sammen med andre mennesker på – og møde nye mennesker at spille med. Om det skal være samarbejde om en fælles sejr eller en udradering af de andre for selv at vinde hele æren, er helt op til jer.

Biblioteket stiller brætspil til rådighed.

Første gang er tirsdag den 28. januar kl. 16.00

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...