Brandmænd rykkede ud til Kær og Augustenborg

3. juni 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Brandfolk e måtte torsdag ud til to brande.

Om formiddagen gik der ild i en mødding bestående af hestemøg og halm på Kær Bygade.

 

Folk på stedet forsøgte at slukke ilden med vand i spande men det lykkedes ikke og derfor blev brandvæsnet tilkaldt. Brandfolkene var på stedet i løbet af få minutter og de fik hurtigt ilden under kontrol.

 

 

Umiddelbart vurderes det, at der er tale om en selvantændt brand. Det samme mener man er tilfældet for den store halmbrand på Kegnæs. Her gik der ild i omkring 3.000 bigballer, oplyser Sønderborg Brand og Redning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kort før kl. 16 måtte brandmændene i Augustenborg afsted. Der var ild i et tag på en villa på Damvej i Augustenborg. Ilden var startet under arbejde med  tagpap. Her lykkedes det dog for folk på stedet at få slukket ilden, inden brandfolkene nåede frem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...