Breckling anmelder gode bøger til juledagene

14. december 2020 Kultur

Allan Breckling fra Brecklings Bogcafé anbefaler gode bøger, som kan læses i juletiden og som også egner sig som glimrende julegaver.

Allan Breckling skriver:

Vi glæder os i denne tid – det er nok muligt at vi skal følge regeringens anbefalinger -men det giver jo mulighed for at følge mine anbefalinger – og det ud i litteraturens univers. For hvor der dejligt at trække sig tilbage i en krog med en rigtig god roman – ved julelampens skær!

Her kommer tre anbefalinger – tre bøger der ihvertfald har begejstret min person.:

Artiklen fortsætter under annoncen

Cara  Hunter: Skjult 

Sidste år stiftede vi bekendtskab med Adam Fawley – kriminal kommisæren fra Oxford – et skønt bekendtskab  i romanen, Fortidens Synder, rasende spændende. Det samme igen med ‘Skjult’ – det er simpelthen så raffineret et plot – spændende. Og gæt løs. Alt hvad du kan.

Forfatteren tager konstant fusen på een. Adam Fawleys lov siger, at løgnere er for detaljerede i deres forklaringer.  Og her lyves der, så det driver ned ad kælder-vinduet!

Artiklen fortsætter under annoncen

Herlig Krimi fra Gads Forlag.

Karen Inge Nielsen: Færgemanden

Karen Inge Nielsen har begået sin første kriminalroman – en grænselandskrimi. Forfatteren er uddannet bioanalytiker indenfor patologisk anatomi – og har et afslappet forhold til det makabre.

Ja, det må man nok sige.

I løbet af fem minutter slog det mig, hvor tæt hun er på amerikaneren Karin Slaughter.

Denne roman er så hårrejsende – så man kun kan håbe, at læserne har gode nerver. Man drives næsten til  vanvid  i denne afsindige, spændende krimi! Det eneste forsonende ved denne roman er, at vi kommer rundt i det skønne Sønderjylland og det lige fra Aabenraa – henover Flensborg – Toftlund –  Haderslev og så videre.  Har man gode nerver – så velkommen ind i Karen Inge Nielsens univers.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karen Inge Nielsen udgiver på forlaget DreamLitt

Christine Jønck: Fantommanden  

Det her er vel den mest særprægende thriller, man kan læse – udgivet af Roots & Wings.

Den er anmeldt tidligere – men er med her fordi det specielle er, at den også foregår i Sønderborg by.

Kan det virkelig passe at Antik Andersen – med butik i Jernbanegade var STASI-agent under den kolde krig – kan det være sandt at FET beordrede ham myrdet?

Dette og en grum ægteskabshistorie serverer forfatteren Christine Jønck læseren for i en – uanset hvad man tror – spændende fiktion  – baseret på en personlig overlevering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selv er jeg ikke i tvivl.

Men læs selv – det er sgu’ spændende.

Bertil Nygaard: Elvis

Tja og så mener jeg jo at bøger skal købes hos Boghandeleren – også det smukke værk, Elvis af Bertil Nygaard – om en tid, der definitivt er afsluttet!

En tid hvor det at være godtroende – at blive begejstret – hvor livsglæden og musikken og Elvis var en  naturlig del af ens liv!

Og hermed ønsker jeg Jer alle en Glædelig Jul.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...