Brecklings 45. bogcafé er med Flemming Jensen og Kongen af Malmø

5. august 2021 Kultur

Kronprinsen er klar til at tage over, men Prinsen af Danmark har forelsket sig i en ung, afrikansk kvinde – oven i købet af anden trosretning. Han nægter at benytte sig af sine royale privilegier og insisterer på at følge den lovgivning, der gælder resten af befolkningen. Dermed kan de to ikke få familiesammenføring og konsekvensen kan blive, at det danske kongehus må flytte til Malmø.

Det er lige dét, som forfatteren Flemming Jensens seneste bog, Kongen af Malmø, handler om og det kan du høre meget mere om i Brecklings Bogcafé i Sønderborghus den 22. august klokken 15, hvor forfatteren og bogcafeens vært, Allan Breckling, har en samtale om bogen og Flemming Jensens forfatterskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ikke første gang, Flemming Jensen besøger Brecklings Bogcafé og jeg beundrer hans evne til at være samfundskritisk uden, at han bliver pinlig”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT og han tilføjer, at Flemming Jensen på finurligvis mestrer både det morsomme og det alvorlige.

Allan Breckling fortæller, at Flemming Jensen har fået hæderspriser for sine bøger i blandt andet Frankrig.

“Og herhjemme er det virkeligt svært at finde hans bøger på hylderne i bogantikvarerne og det skyldes ganske enkelt, at hans læsere beholder bøgerne. De vil ikke af med dem”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skal du med til den 45. bogcafé, så skal du ringe eller skrive til Allan Breckling og bestille en plads.

“Og du skal huske, at Brecklings Bogcafé, som nu er otte år, er flyttet tilbage til Sønderborghus, som er det helt rigtige sted til kulturoplevelser”, siger Allan Breckling, som har mailadressen acharling@gmail.com og telefon 5240 6616.

En adgangsbillet koster 199 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49