Brecklings Bogcafé: Kom og hør om den danske spion, Vera Schalburg

26. november 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Vera Schalburg er spion fra Danmark under Anden Verdenskrig – og forfatter Kirsten Kloster Andersen, har lavet et omfattende journalistisk gravearbejde for at skrive en virkelig god bog om den spændende Vera Schalburg, Spurven. Det fortæller hun om, når hun kommer på besøg i Brecklings Bogcafé den 1. december på Hotel Sønderborg Strand klokken 15. Med sig har hun Sune Pilgaard, der vil læse passager fra Spurven.

Du kan opleve forfatterens samtale med Allan Breckling om en virkelig spion – der oven i købet boede i Danmark i en periode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spurven, familiens kælenavn til Vera Schalburg, har en perfekt profil til en spionroman: Smuk, klog, sprogkyndig, koldblodig, løgndreven og med indflydelsesrige venner i sit omflakkende liv som agent for russere, tyskere og englændere.

Sådan kommer du indenfor i Brecklings Bogcafé

Skal du opleve Kirsten Kloster Andersen, Sune Pilgaard og Allan Breckling den 1. december skal du købe en billet.

Det gør du via MobilPay til 5240 6616

Hvis du ønsker at nyde en let anretning, inden forfatteren får ordet, så skal du sende 239 kroner og huske at skrive dit navn i beskedfeltet. Hotel Sønderborg Strand serverer maden klokken 14.

Artiklen fortsætter under annoncen

Springer du anretningen over, kommer du til hotellet klokken 15 – men inden skal du sende 159 kroner og også huske at skrive dit navn. Så er du sikker på, der er en plads til dig.

Har du eventuelle spørgsmål, så kan du sende en mail til [email protected]

24. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kør med bus til og fra valgstedet for bare fem kroner

24. maj 2024 Samfund

Lommesmerter skal ikke holde nogen fra at stemme, mener Sydtrafik. Derfor tilbyder trafikselskabet traditionen tro, at du kan købe en billig helligdagsbillet til at køre med bussen på valgdagen den 9. juni i din kommune, så du kan komme ned og stemme. Det skriver Sydtrafik i en pressemeddelelse. Billetten koster fem kroner og giver adgang […]

Læs mere...