Brecklings Bogcafé: Kun 20 ledige pladser til dagen med Ulf Pilgaard

23. februar 2020 Kultur

Bogcafé-bestyrer Allan Breckling fortæller til SønderborgNYT, at billetsalget til den den 15. marts, hvor gæsten er selveste Ulf Pilgaard kører fantstisk godt.

“Jeg har netop solgt billet nummer 199 og nummer 200, så det er helt fantastisk”, siger Allan Breckling.

Hotel Sønderborg Strand har pladser til 220 bogcafé-gæster, så der er tæt på udsolgt.

“Så det bliver altså de 20 hurtigste, der får de sidste pladser”, siger Allan Breckling.

Brecklings Bogcafé har tidligere haft besøg af Ulf Pilgaard, men det var der rigtigt mange, der ikke oplevede. Derfor genforenes skuespilleren og bogcaféværten den 15. marts på Hotel Sønderborg Strand klokken 14, hvor der startes med en let anretning, inden Ulf Pilgaard kommer på podiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Afsættet til arrangementet er bogen ‘Mit liv som Ulf’. Bogen bliver solgt til en virkelig god pris på Bogcafeen, hvor Bog og Idé har en stand.

Blev opdaget for 55 år siden

“Det er hele 55 år siden Preben Kaas opdagede Ulf Pilgaard, der dengang spillede med i Studenterrevyen og han kunne se, at Ulf Pilgaard var et naturtalent på en scene. I Cirkusrevyen blev Ulf Pilgaard for 40 år siden makker med Dirch Passer og det er ikke noget, man sådan lige blev”, siger Allan Breckling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er sikker på, at Ulf Pilgaards succes skyldes flid.

“Ulf Pilgaard er berømt for sin flid og så er han jo djævelsk morsom”, siger Allan Breckling og tilføjer, at de uddannede skuespillere var meget nedladende overfor Ulf Pilgaard, som jo var selvlært.

“Pilgaard kommer til Sønderborg for at sige farvel – og når han kører herfra, så skal han forbederede sig til sin 40. sæson i Cirkusrevyeen, der bliver den allersidste”.

Sådan gør du

Hvis du vil opleve den store revyskuespiller, der også kan spille meget andet på både scener og biografernes lærreder, så kan du købe din billet vis Mobilepay til  5240 6616. Husk at skrive dit navn i beskedfeltet.

Artiklen fortsætter under annoncen

En billet inlusiv Hotel Søndrborg Strands anretning koster 325 kroner og der er bindende tilmelding

Har du spørgsmål, så kan du sende en mail til Allan Breckling på acharling@gmail.com

Ulf Pilgaard var i bogcafeen i oktober 2018. Du kan se billederne HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...