Bredt favnende fødselsdags-koncert med Sønderborgs sækkepibe-blæsere

28. september 2013 Kultur

Lørdag eftermiddag gav Sønderborg Pipes & Drums fødselsdagskoncert i Teatersalen på Hotel Comwell i Sønderborg og mange af gæsterne brugte tiden efter det hele på at snakke om, hvor godt og alsidigt det hele havde været.

Christoffer Brodersen havde succes med at læse tanker - publikum tænkte på et tal mellem 9 og 11 og på fortryllende vis regne han ud, at tankerne i salen kredsede om nummer 10.

Christoffer Brodersen havde succes med at læse tanker – publikum tænkte på et tal mellem 9 og 11 og på fortryllende vis regne han ud, at tankerne i salen kredsede om nummer 10.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Sækkepibe lyder rigtigt godt, men to timer med den musik, kan være for meget, sagde en af gæsterne. Og han var begejstret for, at Sønderborg Pipes & Drums havde sikret sig en virkelig god sangerinde fra MGK i Sønderborg. Sammen med sin guitarist gav hun et par numre, inden hun helt naturligt sang Amazing Grace sammen med fødselsdagsorkestret.

Flere gæster

Eftermiddagens program blev kædet sammen af Christoffer Brodersen, der gjorde sit til, at det blev en festlig fødselsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brian O’Driscol med far fangede publikum med irske sange og en enkelt skotsk – og der blev også spillet heavymusik, hvor det lykkedes sækkepibeblæsere at give deres besyv med. Og tre dansere viste deres talent med skotske danse – og så oplevede hele salen urpremieren på trinene til den danske Grand Prix sang: Only Teardrops.

Selv publikum optrådte sammen med Christoffer Brodersen, der ville have salen til at synge omkvædet på en sang. Og de to O’Driscol prøvede det sammen. Men var det kommet på cd, så ville der næppe komme platin eller guld bagefter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Aase Nyegaard synes, det var en rigtigt underholdende koncert.

Borgmester Aase Nyegaard synes, det var en rigtigt underholdende koncert.

Den fornemmelse, som gæsterne tog med sig hjem, kan være, at Sønderborg Drums & Pipes er vokset gennem sine ti år – og de mange musikere kan det, der skal til og meget, meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

At de så også er nogle festlige og muntre mennesker, der bruger både humor og selvironi, gør dem bare mere eftertragtede mange steder i lokalområdet, landet og også udlandet.

Se Bo Bach Jensens koncert-billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.443735059080180.1073741911.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...