Brian Johansen blev fejret i Sønderborg Sommer Revy

6. juni 2019 Kultur

I Sønderborg Sommer Revy er der ikke alene ansat skuespillere, men også andre mennesker, som publikum ikke lægger mærke til under forestillingerne.

En af dem er Brian Johansen, som igen bemærker, når revyen spiller. Men går han fra sin plads, så ser alle det straks.

“Brian Johansen har stået for lys og lyd i Sønderborg Sommer Revy i 20 år. Det jeg kan sige om ham, det er, at han passer sådan set bare sit arbejde og det gør han fantastisk godt”, sagde Leif Maibom, som havde kaldt Brian Johansen på scenen efter publikum torsdag aften havde givet et stående bifald til revyholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Brian Johansen er meget stille. Det er sjældent han siger noget. Det kunne mange politikere lære meget af – især når der er valgkamp”, sagde Maibom.

Brian Johansen tænker lidt over, han har været en del af Sønderborg Sommer Revy i hele 20 år.

“De første to gange var det inde i hotellets sal og siden her i Sønderborg Teater og tingene har udviklet sig rigtigt meget gennem årene”, siger Brian Johansen til SønderborgNYT.

“Tyve år – det er altså mange forestillinger”, siger han og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men jeg bliver ved og nu sigter jeg efter 25 år i revyen”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag bliver Nybyggerne afsløret på et pressemøde, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00. Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå i gang […]

Læs mere...