Brian O’Driscoll har fået Musikprisen

22. december 2019 Kultur

Lørdag fk Brian O’ Driscoll Musikprisen af Sønderborg Musikråd.

Brian O’Driscoll har spillet i mange år, men kom først rigtigt i gang da hans far, John, spurgte, om de skulle spille sammen. Det blev til gruppen John ‘n’ Son som har skiftet navn til Downtown Dynt. Det er blevet til en del optrædener på diverse scener: Bobbyfestival, Torøfestival, Strib Vinterfestival, Gråsten Festival, Stevning Musikfestival, Frøken Jensen Musikfestival og Nordals Musikfestival for at nævne nogle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man finder også Brian O’Driscoll som sangerskriver, sanger og guitarist i blandt andet Heartlands og Two or More, hvor det også er blevet til en del studieindspilninger og radiooptrædener, står der i indstillingen til prisen.

I sin tid som musiker har han været med til at starte mange spændende musik- og kulturprojekter op. Blandt andet TUMVE, Danish Young Stars, Jam And More og The Heartland Session.

Brian O*Driscoll er en iværksætter, som altid har gang i noget spændende. I år er det blandt andet blevet til dejlige fællessangaftener i Broagerhus. Han er ofte at finde rundt i Sønderborg med sin guitar på de små cafeer, men også på scenerne, når kommunen holder større arrangementer i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han startede sammen med sin bror, Thomas, en festival i Rinkenæs i 2017 og er i dag aktiv formand i foreningen Back to the Roots, som festivallen nu er blevet og de er i gang med at arranger den 4. festival i Rinkenæs.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2022 Kultur, Nordborg

Johanne Jacobsen er ny formand for Jollmandsgaard

18. maj 2022 Kultur

På en velbesøgt generalforsamling i Støtteforeningen Jollmandsgaard tirsdag aften, blev den afgående formand Peter Jensen udnævnt til æresmedlem i foreningen. I sin tale fremhævede næstformanden, Margrethe Krogslund, hans meget store indsats igennem hele forløbet under genopbygningen af gården. Peter Jensen har, om nogen, bidraget til at projektet har kunnet realiseres, skriver støtteforeningen. Der blev samtidig også […]

Læs mere...