Brian Pedersen ansat som detail-udvikler for Sønderborgs handelsliv

16. maj 2018 Erhverv

Sidste år fik Sønderborg Kommune et Aktørudvalg for Turisme, Handel og Kultur, der er et formaliseret samarbejde mellem aktører indenfor de tre områder. Aktørudvalget arbejder med at støtte og koordinere projekter og events inden for handel, turisme og kultur i hele kommunen. En styrkelse af detailhandlen er afgørende for Sønderborg-områdets ambition om at være centrum for sønderjysk turisme.

Nu har Sønderborg Kommune pr. 1. maj ansat en såkaldt Retail Developer, der skal støtte det lokale handelsliv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er den 46-årige Brian Pedersen, der tidligere var ejer af Ib Rehné Cairo, der nu skal i gang med at udvikle og koordinere konkrete indsatser, der skaber vækst, udvikling og arbejdspladser i detailhandelen. Det skal bl.a. ske ved at konceptudvikle detailhandlen , formidle tendenser inden for detailhandlen, tiltrække nye detailbutikker og ved at koordinere tiltag og støtte handelsstandsforeningerne i forbindelse med events og arrangementer. Brian Pedersen er ansat i sekretariatet for Aktørudvalget for Turisme, Handel og Kultur.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formændene for de tre handelsstandsforeninger i kommunen, Gunnar Hattesen, Gråsten Handelsstandsforening, Jørgen Bundgaard, Nordborg Handelsstandsforening og Rikke Torré, Sønderborg Handel, har været inddraget i ansættelsen og er enige om, at der nu skabes ny dynamik for hele kommunens detailhandel.

”I Aktørudvalget for Turisme, Handel og Kultur står vi sammen om at udvikle detailhandelen i Sønderborg Kommune og med ansættelsen af vores Retail Developer, detail-udvikler, vil vi opleve en ny dynamik, som vil skabe handling og fremdrift til gavn for detailhandlen i hele kommunen”, siger Jørgen Bundgaard fra Nordborg Handelsstandsforening i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...