Brikkerne samles til jul på slottet

27. oktober 2017 Kultur

Siden ideen til julemusical på Sønderborg Slot opstod i april, er der sket meget.

Og der er også meget at glæde sig til for publikum.

Hele holdet arbejder på højtryk med at blive klar til første forestilling torsdag den 30.

Artiklen fortsætter under annoncen

november.

Herefter følger der forestillinger fredag den 1. december og lørdag den 2. december.

Om lørdagen spilles der både kl. 16.30 og 19.30.

Til forestillingen kl. 16.30 er der ikke mange billetter tilbage og man regner med, at kunne melde denne forestilling udsolgt i løbet af nogle dage.

Der er stadig billetter til de øvrige forestillinger, men det går stærkt i øjeblikket, så det er en god idé at sikre sig billetter til årets sjoveste og hyggeligste julemusical allerede nu, skriver idémanden bag det hele, Kim Holm, i en pressemeddelse.

Prøverne er også i fuld gang og replikker og sange sidder allerede fast hos de medvirkende, der glæder sig til at spille for publikum. Samtidig med prøverne har julemusicalens børn været i lydstudie i Holsted for, at indspille en række af forestillingens sange, som bliver udgivet på cd i slutningen af november. En af sangene, ’Så er det lidt som om’, er også blevet filmet til en musikvideo, der har premiere på youtube og facebook midt i november.

De medvirkende er Mona Britt Nykjær, Anna Jørgensen Kaack og Kim Brandt, der alle er professionelle skuespillere og sangere. Der er også tre lokale børn med i forestillingen, nemlig: Nanna Bauer, Sofie Freksen og Cecilie Specht. Det hele instrueres af den erfarne revymand Jan Schou.

Billetter kan købes på engodjulforalle.dk.

Billetprisen er 170,- kr. for voksne og 150,- kr. for børn under 12 år.

Overskuddet fra forestillingerne går til En god jul for Alle.

Ønsker man at nyde en lækker julemenu inden forestillingen, kan det ske for 150,- kr. på Comwell Sønderborg inden forestillingen.

Inden lørdagens eftermiddagsforestilling er der kagebord for 75,- kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk