Broager: Legepladser, stier, projekter – nu gælder det – mød op

26. februar 2018 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Kommunen har penge til konkrete udviklingsprojekter på Broagerland og i Broager by. Men det er op til borgerne at finde ud af, hvad de ønsker, og derfor er ildsjæle og alle med lyst til at deltage i arbejdsgrupper inviteret til opstartsmøde tirsdag den 6. marts på Broagerhus.

“Lad os gå i gang og hjælpe hinanden og vise, at vi vil noget i Broager og med Broagerland”, lyder opfordringen fra formanden for Broager Forum, Dennis Kinastowski til broager.dk.

Projektet med at udvikle Broager og Broagerland hviler på borgerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er lokalt, vi skal vise viljen og engagere os”, siger formanden.

Og derfor er foreningerne repræsenteret i Broagers Udviklingsforum enige om, at der nu skal nedsættes arbejdsgrupper, som vil udvikle ideer og projekter og danne sig overblik over økonomien i at gøre byen og Broagerland endnu mere interessant.

Læs mere HER

19. juli 2024 Samfund, Sydals

Masser af mennesker på gaderne i Skovby

19. juli 2024 Samfund

Der var virkeligt mange mennesker i Skovbys gader torsdag aften, hvor der var Sk0vby by Night. Flere steder var der levende musik, kroen havde både drikkevarer, buffet og helstegt pattegris. De frivillige brnadmænd fra Sydals var også på plads – både med brandbiler og ringriderpølser. Hertil kommer et væld af boder med kunsthåndværk, husflid og […]

Læs mere...