Broager Pigespejder er klar til at tage mod nye spejdere

10. august 2019 Kultur

Efter en sommerferie fyldt med spejderoplevelser, er Broager Pigespejder klar til at starte en ny sæson og byde velkommen til nye spejdere.

Sommerferien har for de store spejderes velkomne budt på en udenlandstur til Kandersteg Internationale spejdercenter i Schweiz. Spejderne var på vandreture i de omkringliggende bjerge samt rundt i lokalområdet, oplevede den flotte schweiziske natur, mødte spejdere fra andre lande, var ude og riverrafte, var en tur i Bern hvor de så byens bjørne samt deltog i lejrlivet på spejdercenteret. En hyggelig tur hvor spejderne fik en masse gode oplevelser og minder med hjem, skriver Broagers pigespejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

De mindre spejdere har i sommerferien været på en Vikinglejr på Stevninghus Spejdercenter ved Kliplev, sammen med 600 andre danske og udenlandske spejdere. Her har de bl.a. arbejdet i træ, lavet smykker og hygget sig på lejren.

Fra uge 34 er spejderlederne så klar til at modtage nye spejdere. Har du en pige, der gerne vil være en del af det store spejderfællesskab, er her muligheden.

Spejderne kommer til at opleve fællesskabet kombineret med kammeratskab, samarbejde, udeliv og hygge. De får mulighed for at lære forskellige spejderfærdigheder såsom båltænding, kort og kompas og naturliv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover er spejderne på ture/lejre flere gange om året, hvor der er mulighed for at bruge nogle af de lærte færdigheder.

Mødetider

Mikro (0. – 1.kl.)                           Onsdag kl. 17:30 – kl. 19:00

Mini (2.-3.kl.)                                Onsdag kl. 17:30 – kl. 19:00

Junior (4. – 5.kl.)                         Tirsdag kl. 18:30 – kl. 20:00/20:30

Trop (6. – 9.kl.)                            Tirsdag kl. 16:00 – kl.18:00

Artiklen fortsætter under annoncen

I må gerne kontakte os på forhånd, men er også velkommen til at møde op til et spejdermøde.

Møderne holdes gerne i Spejderhytten ”Wigwam”, Tværvej 16 i Broager medmindre andet meldes ud til spejderne.

Broager Pigespejder er en ren pigespejdergruppe i Det Danske Spejderkorps, der har spejdere i alderen fra 6 år og opefter.

Spejderne kan kontaktes på mail: info@broagerpigespejder.dk eller ved at ringe til Tina på 61 38 99 12 – hvis I har spørgsmål eller kunne tænke jer at starte til spejder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover kan I finde flere informationer på vores hjemmeside broagerpigespejder.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...