Broager Ringriderforening delte penge ud

12. december 2022 Broager
Formand Anne Jonsson overrækker pengene til Else Marie Toft fra BUI. Privat foto
Formand Anne Jonsson overrækker pengene til Else Marie Toft fra BUI. Privat foto

Broager Ringriderforening havde forleden generalforsamling på Broager Hus, hvor formand Anne Jonsson kunne berette om en vellykket ringridning 2022, som gav et overskud på over 90.000 kroner.

Det var med ekstra nervøsitet, at ringridning skulle holdes i år, fordi ringriderfesten skulle genstartes efter et par år med corona-nedlukning samt at Tour de France, ramte byerne om søndagen, skriver ringriderforeningen

Foreningen har desuden oplevet, at mange af de sædvanlige omkostninger, som der kommer i forbindelse med festen, blev mangedoblet. Ringriderforeningen valgte derfor at lukke for ringridning om søndagen, så der ikke skulle konkurreres med Tour de France. På trods af lukning om søndagen har foreningen generet et overskud. Det bedste i mange år. Formanden takker alle de, der mødte op til festen, alle hjælpere, rytterne og bestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På grund af det gode resultat har foreningen helt ekstraordinært valgt, at udlodde penge til de foreninger, som hjælper under ringriderfesten. BUI har fået 3000 kroner- Skelde Gymnastik 2000, Broagerlands Rideskole 2000, Dynthuset 2000 og Egernsund Kultur- og Idrætsforening 1000 kroner De nævnte beløb er udover den sædvanlig honorering.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...