Broager Sparekasse åbner filial i Vojens

26. april 2018 Erhverv

Sønderborgs lokale pengeinstitut åbner filial i Vojens og har ansat har ansat den erfarne og lokalt kendte bankmand Per E. Petersen, som skal være drivkraften bag sparekassens tilstedeværelse i Vojens. Med en baggrund som erhvervsrådgiver kan Per E. Petersen både håndtere erhvervskunder og privatkunder i Vojens-området. Det oplyser Broager Sparekasse på sin hjemmeside.

Per E. Petersen skal være drivkraften bag Broager Sparekasses tilstedeværelse i Vojens. (foto: Broager Sparrekasse)

”Med Per som vores mand i marken i Vojens og opland ser vi nye spændende muligheder. Vojens ligger i naturlig forlængelse af sparekassens nuværende geografiske område, og vi håber, at denne forretningsmodel også vil falde i god jord hos borgerne i Vojens”, siger det fra direktør i Broager Sparekasse, Lars Christensen.

”Vores mål er, at borgerne i Vojens kommer til at se Broager Sparekasse som et lokalt og nærværende pengeinstitut. Vores indstilling er, at hvis Vojens vil os, så vil vi også Vojens. På sigt kan det betyde endnu mere engagement i Vojens og lokalområdet”, siger Lars Christensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Per E. Petersen kommer til at have sin base i en skyboks i SE Arena, og her vil det være muligt for kunder at komme til møder og det lidt utraditionelle setup betyder, at der ikke er faste ”åbningstider”. Man laver blot sine aftaler med Per E. Petersen, når det passer ind i kalenderen, skriver Broager Sparekasse på hjemmesiden.

Broager Sparekasse har i dag filialer i Broager, Sønderborg og Aabenraa – og nu Vojens.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...