Broager Sparekasse bakker op om foreningen Købmandsgården

2. februar 2017 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

For “Købmandsgården” betyder god lokal opbakning, at de kan tilbyde spændende kurser og øget livskvalitet for deres brugere.

På Købmandsgården er der kurser for mennesker, som er handicappede efter hjerneskade.
Købmandsgården tilbyder træning og udviklende aktivitetstilbud for handicappede i Sønderborg kommune. Det er primært mennesker, som er handicappede efter hjerneskade forårsaget af blodprop, trafikuheld og lignende.

Lokalpuljen hjalp til

Artiklen fortsætter under annoncen

Købmandsgården drives som en forening, og pengene er derfor små, skriver Broager Sparekasse i

Pernille Beck og Rasmus Caspersen. Foto: Købmandsgården.

Artiklen fortsætter under annoncen

en pressemeddelelse.

“Heldigvis har vi oplevet rigtig god opbakning, når vi har spurgt efter hjælp i vores lokalområde. Mange virksomheder er gode til at sponsorere forskellige ting, som vi skal bruge i hverdagen. Senest har vi fået en ny elektronisk elevationsstol fra Broager Sparekasses Lokalpulje”, siger Rasmus Caspersen, der er formand i foreningen Købmandsgården.

“Det er jo altafgørende for os, at nogle af de lokale virksomheder vil hjælpe til. Brugerne betaler kun et meget lille beløb for at benytte vores forskellige tilbud, og sådan skal det helst blive ved”, siger Rasmus Caspersen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Et anderledes sponsorat 

Broager Sparekasse sætter en ære i, at bakke op om lokale tiltag. Det er blandt andet muligt gennem Lokalpuljen, som udlodder 200.000 kr. om året – fordelt på fire omgange.

“Når vi kigger vores ansøgninger til Lokalpuljen igennem fire gange i året, er det altid spændende at se hvad der bliver søgt til. Ofte er det noget med sport og typisk også børn. Men denne gang var der en ansøgning af en lidt anden type, og vi valgte at støtte med en elevationsstol, som foreningen kan få masser af gavn af”, siger Pernille Beck, kommunikationsmedarbejder i Broager Sparekasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk