Broager Sparekasse deler penge fra Lokalpuljen ud til foreninger

9. oktober 2018 Erhverv

Så er de indkomne ansøgninger til Broager Sparekasses Lokalpuljen blevet læst igennem, og kvartalets pengepulje blevet fordelt.

Sparekassen har denne gang fundet penge til foreningen Broager Erhverv, der arbejder på at sætte julelys i Broager midtby.

Der er også blevet givet penge til Varnæs-Bovrup Idrætsforening, der ønsker at implementere SMART-træning idrætsprogram i foreningen for at tiltrække ældre medlemmer med fokus på at ”holde hjernen frisk”.

Lundtoft IF Håndbold har fået et spillersæt til deres U4-U6 håndboldspillere, der fremover skal ud og deltage i håndboldstævner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Røde Kors Sønderborg, der deltager som samaritter ved adskillige kultur- og sportsarrangementer i Sønderborg Kommune har modtaget penge til en båretransporter, der mindsker tunge løft.

Sønderborg International School har vi tilgodeset med et tilskud til spilletøj til skolens U12, U14 og U16 basketball hold, skriver Borager Sparekasse til SønderborgNYT.

Sidst, men ikke mindst, har Broagerlands Rideklub modtaget penge til at købe cavalettiblokke i plast til deres alleryngste ryttere, – blokkene bruges til at lave ridestier og til at ride hen over.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ønsket er stort

De knap 50 ansøgninger med en samlet beløbsramme på over 800.000 kroner bevidner en summende aktivitet i det lokale klub- og foreningsliv. En del af ansøgningerne søger om beløb langt over puljens samlede størrelse, hvilket gør det svært at tilgodese.

Derfor udlodder vi fremover Lokalpuljen to gange årligt – 31. marts og 30. september. Det vil i højere grad give os mulighed for at kunne imødekomme de lidt større og dyrere ting, der ofte søges til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi opfordrer derfor din klub eller forening til at søge den næste pulje – hvad enten I mangler nye floorballstave, har fået en idé til et nyt koncept – eller en anden form for nyanskaffelse, der giver værdi for jer.

Næste ansøgningsfrist er 31. marts 2019.

Læs mere om, hvad Lokalpuljen støtter – og ikke støtter – samt ansøgningsskema HER på Broager Sparekasses hjemmeside

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...