Broager Sparekasse er klar med kalendere

16. oktober 2017 Erhverv

Broager Sparekasses papirkalender for 2018 ligger klar i din nærmeste filial. Du bestemmer hvor stort et bidrag du vil give til et godt formål – de dobler beløbet op!

I år har Broager Sparekasse allieret sig med foreningerne “En God Jul for Alle” og “Et hjerte for alle”, som er med til at gøre julen bedre for dem, der ikke har så meget i hhv. Sønderborg Kommune og Aabenraa Kommune.

Kalenderen står til afhentning i filialerne i Aabenraa, Broager og Sønderborg, og du vælger selv, om du vil putte en 5’er eller 100 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

i indsamlingsbøssen.

“Vi har valgt at sige, at vi dobler op. Det er nogle rigtig gode initiativer, som vi har lyst til at hjælpe lidt på vej. Vi håber også at kunne motivere folk til at lægge en lille skilling, når de henter kalenderen”, siger direktør i Broager Sparekasse, Lars Christensen, i en pressemeddelelse.

Bedre jul

Julen kan være en hård tid for de familier, der ikke har mange penge at gøre med. Begge foreninger er med til at hjælpe netop disse familier.

“Vi er rigtig glade for at det lokale erhvervsliv vil bakke op om vores initiativ. Og at Lars har fortalt, at de vil doble det indsamlede beløb op”, siger formand i En God Jul for Alle, Brian Kaslund.

I Aabenraa er de også glade for initiativet:

“Vi glæder os over, at vi med hjælp fra Broager Sparekasses kunder kan forsøde juletiden for flere familier i år”, siger Nanna Jørgensen fra Et hjerte for alle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk