Broager Sparekasse har ansat tre unge mennesker

17. juli 2017 Erhverv

Truppen i Broager Sparekasse er udvidet med tre unge mennesker. Maria S. G. Nielsen, Line M. Jensen og Lasse S. Knudsen er i første omgang startet som studentermedarbejdere.

De tre nye medarbejdere er startet som studentermedarbejdere inden sommerferien, og bruger en del af deres ferie fra studiet, på at betjene kunder i Broager Sparekasses filialer i Broager, Aabenraa og Sønderborg.

Uddannelse og praktik

Fra januar og tre måneder frem skal de i praktik i sparekassen som en del af deres uddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Maria S. G. Nielsen, Line M. Jensen og Lasse S. Knudsen går alle på Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg. Her er de ved at tage Finansøkonom-uddannelsen, som de afslutter næste år.

“Det er fedt at vi allerede har fået lov til at starte nu. Så kender vi systemerne, kollegaerne og kunderne, når vi skal i praktik i januar, og så kan vi koncentrere os om at komme i dybden i praktikken”, siger Lasse S. Knudsen i en pressemeddelelse.

Et godt samarbejde

Interessen for at søge praktikplads i Broager Sparekasse er opstået i forbindelse med, at sparekassen og erhvervsakademiet har et godt samarbejde. Sparekassen har bl.a. været forbi skolen for at fortælle om, hvordan det er at arbejde i sparekassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af de første par uger som studentermedarbejdere, har de studerende fået et indblik i arbejdspladsen.

“Alle har været så søde til at tage imod os, og det virker til, at der er et rigtig godt socialt sammenhold. De er også meget hjælpsomme, men viser os også meget tillid ved at lade os lave mange ting selv, så vi lærer rigtig meget“, siger Line M. Jensen.

Maria S. G. Nielsen tilføjer:

“Det nære og lokale tiltaler mig meget. Jeg har også været til samtaler ved større pengeinstitutter, men når jeg mærkede efter føltes det mest rigtigt at vælge Broager Sparekasse. Det er rart at kunne se kunderne i øjnene ved kassen, og hjælpe dem så godt som muligt videre”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er planen, at de tre studerende efter endt uddannelse fortsætter i sparekassen som finans-trainees.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...