Broager Sparekasse klar med endnu et flot årsregnskab

23. februar 2016 Broager

Også 2015 blev et godt år for Broager Sparekasse: Et pænt overskud, 1.200 nye kunder og tilfredshed hos Finanstilsynet.

“Vores basisindtjening nåede op på niveau med rekordresultatet fra 2014, så alt i alt har 2015 været et rigtig godt år for Broager Sparekasse”, fastslår adm. direktør Lars Christensen.

BROAGER SPAREKASSE - LARS - SØNDERBORGNYT

Lars Christensen, Adm. direktør Broager Sparekasse

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager Sparekasse er en selvejende institution, og derfor står der ingen aktionærer klar i kulissen for at sikre sig en andel i overskuddet. I stedet kommer det flotte resultat både sparekassens kunder og alle andre i lokalområdet til gode.

“Vi er ikke sat i verden for at gøre en eller anden rig københavner endnu rigere. Vores engagement er og bliver lokalt, og derfor bliver en betydelig del af vores overskud investeret i vores lokalsamfund. Og det gælder ikke kun vores mere højtprofilerede sponsorater til Skansen og Ringriderfesterne, det er i lige så høj grad kulturdagene på Cathrinesminde og egnsspillet i Broager. Det er lokale initiativer, der får et løft med vores støtte. Det er her, vi kan gøre en forskel både for vores kunder og for resten af lokalsamfundet”, fortæller Lars Christensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nye kunder er den bedste ros, man kan få

Nu, hvor resultatet for 2015 er gjort op, er det ikke mindst de mange nye kunder, der skaber glæde i Broager Sparekasse.

“Når vi spørger vores nye kunder, hvorfor de har valgt os, svarer de næsten altid, at det er fordi, de har fået os anbefalet. Det viser os, at vi ved at lægge vægt på troværdig rådgivning og personlig kontakt til kunderne i kombination med stadig flere solide digitale løsninger har ramt det, vores kunder efterspørger. At vores eksisterende kunder anbefaler os til andre, er den bedste ros, vi kan få”, siger Lars Christensen, der afslutningsvis glæder sig over, at Finanstilsynet heller ikke i 2015 fandt grund til yderligere nedskrivninger ift. hvad Broager Sparekasse selv har foretaget ved gennemgangen af sparekassens samlede økonomi.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ligesom i 2013 havde vi også i 2015 besøg af Finanstilsynet, og heller ikke denne gang havde de en finger at sætte på vores arbejde. Broager Sparekasse er og bliver en stabil og sund forretning”, afslutter en tilfreds Lars Christensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...