Broager Sparekasse kom med superflot halvårsregnskab

29. august 2017 Erhverv

I starten af året kunne Broager Sparekasse præsentere det bedste årsregnskab nogensinde i pengeinstituttets mere end 170-årige historie. Halvårsregnskabet følger nu trop.

Med et resultat i halvårsregnskabet før skat på 12,5 millioner kroner viser Broager Sparekasse fortsat en god udvikling. I forhold til sidste års halvårsregnskab, som lød på 9,3 millioner, er det en stigning på 3,2 millioner.

Sparekassens kapitalprocent er steget til 16,9 pct. mod 16,1 pct. samme tid sidste år. Solvensbehovet er opgjort til 9,2 pct., svarende til en solvensoverdækning på hele 84 pct.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med det resultat hersker der ingen tvivl om, at det er et pengeinstitut med sund økonomisk balance.

“Vi er meget tilfredse med dette resultat, og har derfor opjusteret forventningerne til resultatet for hele 2017. I starten af året havde vi en forventning om 14-17 mio. kr. før skat, men nu er vi på 17-20 mio. kr. i stedet”, siger direktør i Broager Sparekasse, Lars Christensen i en pressemeddelelse.

Rådgivning er ikke nok

Artiklen fortsætter under annoncen

“I de kommende år, er det ikke nok at være dygtig til at rådgive kunder og tjene penge på dem. Vi skal også hele tiden rette ind i forhold til de nye stramme regler, som finanstilsynet opstiller. Vi skal gå med livrem og seler, og mere til. Således gør vi allerede nu en dyd ud af, at være et par skridt foran”, siger Lars Christensen.

“Herudover er der selvfølgelig de muligheder, som den teknologiske udvikling giver. Her skal vi også være med. Med Netbank, Mobilbank, MobilePay, Wallet og videomøder følger vi fint trop”, lyder det fra Lars Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke som de andre

Broager Sparekasse viser fortsat stigende kundetilgang og dermed øget aktivitetsniveau.

Et af de nyere tiltag er, at der er kommet mere fokus på de unge kunder. Sparekassen valgte derfor i foråret at invitere alle deres konfirmander til comedy-aften, i stedet for at give dem en højere rente resten af året på deres indsatte konfirmationspenge.

“Vi bestræber os på at gøre tingene lidt anderledes. Folk må gerne vide, at vi tør at tænke ud af boksen. Og i tilfældet med vores konfirmationsaktivitet faldt det i rigtig god jord blandt vores unge kunder. Vi gjorde noget, som de vil huske i mange år fremover”, siger Lars Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når de lokale giver til de lokale

Sparekassen har en lang tradition for at give mange sponsorater i lokalområdet og det gør de fortsat. I 2016 tæller listen mere end 70 sponsorater – store som små. Sparekassen har netop offentliggjort, at de er ny hovedsponsor for SønderjyskEs håndboldherrer.

“Vi har igennem mange år bakket op om SønderjyskE. Vi tror på, at det sammenhold og engagement hele projektet genererer, er rigtig godt for vores område. På samme måde som med mange af de andre sponsorater vi giver”, siger Lars Christensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Sport, Nordborg

Egen UI tabte i Give

10. maj 2021 Sport

Efter to sejre i sæsonens første to kampe måtte fodboldspillerne fra Egen UI i lørdags rejse hjem fra Give efter sæsonens første nederlag. “Give vandt kampen med 3-0 på en dag, hvor Egen havde en typisk off-day for hele holdet”, siger hjælpetræner Søren Vinther. “Men vi er klar igen næste lørdag, hvor vi skal møde […]

Læs mere...