Broager Sparekasse leverer bedste regnskab nogensinde

27. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Broager Sparekasse har  mandag offentliggjort sit årsregnskab for 2016 med det bedste resultat i sparekassens flere end 170 årige historie. Resultatet før skat lyder på et overskud på 20,1 mio. kr. i 2016 mod et overskud på 9,5 mio. kr. i 2015. En af grundene til dette er, at der er færre kunder med store økonomiske problemer.

”Med vores flotte årsregnskab glæder vi os over, at vi forventer at kunne udbetale renter til vores garanter på 4 procent. Det er en stigning på 33 procent, da vi året forinden udbetalte 3 procent. Dermed vil garanterne også mærke, at det går godt”, fortæller Lars Christensen, direktør i Broager Sparekasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også i 2016 kommet nye kunder til Broager Sparekasse. Kundernes økonomi betyder meget for sparekassen, for hvis kunderne ikke er i stand til at betale deres gæld, mister sparekassen penge på dem. Generelt er antallet af kunder, der får økonomiske problemer, stærkt faldende. Samtidig klarer flere og flere kunder, som tidligere har haft økonomiske problemer, sig bedre.

”Med et stigende antal kunder er vi i stand til at kunne bakke op om vores lokalområde. Vi sætter en ære i at bakke op om det område, som vi selv er en aktiv del af. Vi ønsker at værne om de mennesker og aktiviteter, der findes i lokalområdet, og at være med til at udbygge og bevare det. Det kommer blandt andet til udtryk i de mange sponsorater vi har uddelt i 2016”, fortæller Lars Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtjeningen har de seneste år været stabilt stigende i Broager Sparekasse. Men det er ikke det eneste, der er steget. En landsdækkende medarbejderundersøgelse viste i 2016, at arbejdsglæden, tilfredsheden og motivationen var steget markant for de ansatte i sparekassen. Samtidig viste en landsdækkende kundeundersøgelse, at sparekassens kunder er både mere tilfredse og loyale end gennemsnittet i kundeundersøgelsen.

”Når vi gør året op, må vi sige, at vi er meget tilfredse. Vi har lidt mere end 50 medarbejdere, og har ingen problemer med ledige stillinger, som vi har svært ved at besætte. Det vidner om en attraktiv arbejdsplads. Vi har endda et par praktikanter, som vi er med til at gøre til dygtige rådgivere. Alt i alt har vi den ballast, det kræver at fortsætte den gode udvikling – og vi har bestemt ikke tænkt os at hvile på laurbærrene”, siger Lars Christensen, direktør i Broager Sparekasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...