Broager Sparekasse: Opsparing med 5,4 procent i rente

5. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Normalt er der ikke mange penge i at sætte dem på en konto i banken eller sparekassen. Men med et såkaldt ”struktureret indlån”, har Broager Sparekasse netop sørget for, at en gruppe kunder har fået 5,4 pct. i afkast. Afkastet svarer til mere end 2,4 mio. kr. i det hele.broager

Artiklen fortsætter under annoncen

Det eneste kunderne i realiteten selv har skullet gøre, er at tage stilling til, hvor mange penge de i sin tid ville indbetale. Resten har vi sørget for. Vi kan desværre ikke påvirke aktiemarkedet, men vi har selv bestemt hvilke 15 aktier der skulle indgå i ordningen”, siger en tilfreds Leif Thomassen, formuecenterdirektør i Broager Sparekasse.

“Det er et rigtig fint afkast, hvis vi ser på, hvad man kunne have fået på en indlånskonto“, fortæller Jette Schultz, investeringsrådgiver i Broager Sparekasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Struktureret indlån hos Broager Sparekasse

Et struktureret indlåns er en konto, hvor du i stedet for en indlånsrente får mulighed for et afkast, der afhænger af kursudviklingen på forskellige udvalgte aktier.

Du har altså mulighed for at få et positivt afkast ved stigende aktiekurser – vel at mærke uden at risikere at tabe noget af dit indskud. Falder aktiekurserne, får du mindst dit indskud tilbage, når aftalen udløber.

Formuecenteret har fingeren på pulsen

Artiklen fortsætter under annoncen

“På det nuværende renteniveau kan vi desværre ikke lave lignende løsninger i øjeblikket. Men der er naturligvis mange andre muligheder”, fortæller Leif Thomassen i en pressemeddelelse og fortsætter:

“I Formuecenteret i Broager Sparekasse arbejder vi med investering og pension, og at kunne følge aktiemarkedet og spotte tendenser er noget af det, som har betydning for vores kunders investeringer. Vi er derfor rigtig glade, når vi kan levere et flot afkast til vores kunder. Det viser os, at vi har sammensat nogle gode produkter”, siger han videre..

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vil høre nærmere eller kunne tænke dig en gennemgang af dine muligheder, så tag fat i din lokale filial.

Leif Thomassen og Jette Schultz sidder i Broager Sparekasses Formuecenter, og rådgiver sparekassens kunder, men har også en masse viden som både erhvervs- og privatrådgivere kan trække på.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...