Broager Sparekasse: Overvældende opbakning i Vojens

24. januar 2019 Erhverv

Den 1. maj 2018 åbnede Broager Sparekasse med Per Petersen som eneste rådgiver kontor i SE Arena, Vojens. 1. august kom Lilian Vollstedt til, og lige siden er det hele gået slag i slag. Nu er Broager Sparekasse klar til at tage det store skridt med en ’rigtig’ filial og pengeautomat i Vojens.

Flot modtagelse

Kundetilgangen i løbet af de syv måneder vidner om behov for et lokalt pengeinstitut i Vojens.

”Vi har fået mange nye kunder, og tilsagn fra endnu flere om et skifte, når vi har etableret os ’sådan rigtigt’ i byen”, fortæller Lars Christensen, direktør i Broager Sparekasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vores rådgivere i Vojens har løbet meget stærkt det sidste lange stykke tid, så der er behov for flere kræfter i form af nyansættelser med henblik på etableringen af filialen i Vojens. Faktisk står vi over for at skulle ansætte tre nye kolleger – en erhvervsrådgiver, en privatkunderådgiver og en servicemedarbejder”, siger direktøren i en pressemeddelelse.

Vi leder efter egnede lokaler

Lokalerne til filialen er endnu ikke på plads, men der søges med lys og lygte i øjeblikket. Planen er at åbne omkring 1. august – men vi søger allerede nu nye kolleger. Filialen i Vojens bliver lige som vores Aabenraa- og Sønderborg filial, hvor man kan hæve og indsætte kroner i pengeautomaten, samt hæve Euro. Den personlige rådgivning er en selvfølge, så man får sin egen rådgiver – hvad enten man er privat- eller erhvervskunde. I Vojens bliver det ligeledes muligt at tælle mønter op samt bestille større beløb, vekselpenge og valuta til afhentning i filialen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nye arbejdspladser i Vojens

I forbindelsen med åbningen af filialen, bringer Broager Sparekasse nye arbejdspladser til Vojens. Så derfor søger vi i øjeblikket tre nye kolleger til filialen i Vojens. Ansættelsen af de tre nye kommer til at foregå allerede nu, så det hele er på plads til den dag vi åbner.

Nærmere udmelding kommer

”Vi ser meget frem til at få de sidste ting på plads, så vi kan komme i gang. Det har været en travl opstart, men vi glæder os til at kunne byde nye såvel som eksisterende kunder velkommen i en ’rigtig’ filal i Vojens. Så snart vi har indgået en aftale om placering af vores kommende filial, melder vi endeligt ud”, siger Lars Christensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...