Broager Sparekasse vil det bedste for Sønderborg

6. februar 2016 Broager

broagerBroager Sparekasse er den eneste rigtigt lokale finansielle institution og med rigtigt lokale menes der, at ledelsen sidder indenfor kommunegrænsen.

Morten Vestergaard er selv engageret i blandt andet skolebestyrelsesarbejde

Morten Vestergaard er selv engageret i blandt andet skolebestyrelsesarbejde

Artiklen fortsætter under annoncen

“Herfra min verden går, skrev H. C. Andersen og når jeg citerer det, så er det for at forklare, at hvert et skridt og initiativ, som Broager Sparekasse tager, har udgangspunkt i lokalområdet”, siger underdirektør Morten Vestergaard til SønderborgNYT.

Der er ind i mellem virksomheder, som pakker sammen og flytter udenfor kommune- eller landegrænsen.

“Men det drømmer vi slet ikke om. Vores dna er i Broager og dermed i Sønderborg kommune. Det er her, vores ansatte bor og her vi allesammen lever vores liv. Det samme gælder ledelsen og bestyrelsen”, siger Morten Vestergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og ifølge underdirektøren gør det virkeligt en forskel, når ansatte, ledelse og bestyrelse har deres daglige liv i lokalområdet. Det gør, at rigtigt mange på Als og Sundeved kender en, der arbejder i sparekassen – og det er jo altid rart at møde et kendt ansigt, når der skal snakkes bankforretninger.

“Og det gør, at vi allesammen tænker på, hvad der er godt for Sønderborg”, siger underdirektøren.

Deler også penge ud

Broager Sparekasse har Lokalpuljen, hvorfra der deles penge ud til frivillige foreninger i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager Sparekasse er engageret i ProjectZero og Vækstrådet.

Broager Sparekasse er engageret i ProjectZero og Vækstrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det, med at dele penge ud, kan alle virksomheder i princippet gøre. Uanset om de er lokale eller ikke. Men vores medarbejdere er også en del af den frivillige verden og ad den vej tager Broager Sparekasse aktivt del i hver dags liv i Sønderborg”, siger Morten Vestergaard der, ligesom sparekassedirektør Lars Christensen, er med i flere lokale netværk.

Det er en del af sparekassens politik at give plads til, at medarbejdere engagerer sig i foreninger og dermed det liv, der leves i lokalområdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager Sparekasse er iøvrigt en del af FC Sønderborg, ProjectZero, Vækstrådet og med i erhvervsklubber.

“Jeg synes, at virksomheder og borgere i Sønderborg skal bakke hinanden op. Når vi bruger foreninger, butikker og virksomheder, som har rod i lokalområdet, så løfter vi Sønderborg”, siger underdirektøren.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...