Broager Sparekasse udvider i formuecentret

2. januar 2015 Erhverv

Fredag mødte Jette Schultz til sin første arbejdsdag i Broager Sparekasse, hvor hun er i en nyoprettet stilling i Formuecentret, der rådgiver kunder om investeringer. Ligesom de to øvrige i centret, så kan hun hjælpe dig med at få mere ud af dine penge. Altså gøre dig lidt rigere.

Jette Schultz er klar til at hjælpe dig med at investere dine penge.

Jette Schultz er klar til at hjælpe dig med at investere dine penge.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har arbejdet med investering i Sydbank i omkring 23 år, men havde lyst til at prøve noget nyt. Især ville jeg gerne have mere indflydelse på mit arbejde”, siger Jette Schultz til SønderborgNyt. Nu deler hun kontor med formuecenterdirektør Leif Thomassen og pensionschef Henrik Pape Henriksen i Broager Sparekasse i Sønderborg.

Henrik Pape Henriksen guider kunder gennem pensionsjunglen, hvor han blandt andet råder dem til at samle deres pensionsopsparinger på et eller få steder.

“Mange har adskillige af det, vi kalder døde pensionsopsparinger. Det er dem, der ikke betales ind på”, siger Henrik Pape Henriksen. Problemet med de opsparinger er, at der betales penge for at få dem administreret. Derfor er det smart at få dem samlet, så administrationsudgifterne ikke rydder bordet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trygheden skal med

Når Broager Sparekasse rådgiver kunder, der vil investere i aktier eller obligationer, så lægges der stor vægt på tryghed.

“Vi bruger selvfølgelig hovedet, når vi rådgiver vores kunder. Men vi siger, at vi investerer med maven”, siger Leif Thomassen. Det betyder, at kunderne har en god mavefornemmelse, når pengene er satset.

“Jeg plejer at sige, at mine råd ikke må holde kunderne vågne om natten”, siger Jette Schultz.

Trekløver med ekspertice

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager Sparekasse ser en fordel i at have tre mand med ekspertviden samlet i samme kontor. På den måde sikres investeringskunder den

Leif Thomassen, Jette Schultz og Henrik Pape Henriksen er et trekløver med stor ekspertice.

Leif Thomassen, Jette Schultz og Henrik Pape Henriksen er et trekløver med stor ekspertice.

Artiklen fortsætter under annoncen

allerbedste service og rådgivning

“Når der lyttes til eksperter og økonomer, så plejer jeg at sige, at allesammen har ret. Spørgsmålet er bare, hvornår de har det”, siger Leif Thomassen. Han sammenligner forudsigelser på aktiemarkedet lidt med vejrprognoser.

Altså har en vejrprofet, der forudsiger sol ligeså meget ret, som ham der varsler regn. De har det bare ikke samtidig.

“I Broager Sparekasse udvikler vi nogle investerings-strategier som eksempelvis Globale Favoritter, hvor er garanti for at kunder ikke får et negativt afkast på f.eks 10 pct.”, siger Leif Thomassen. Kunder, der tør satse, kan score større udbytte.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Størrelsen på det forventede udbytte afspejler risikoen”, siger han. Han fortæller videre, at der er nogle bestemte ting i virksomhederne, der skal kigges på, inden man bestemmer sig for, om pengene skal investeres i aktier. Formuecentrets trekløver sidder daglig og følger de ting – ligesom de holder øje med ændringer i lovgivning og anden udvikling indenfor deres felt.

Nu har du chancen for at få en glimrende samarbejde med investeringsrådgiver Jette Schultz, der sidder klar i Broager Sparekasse. Hun kan hjælpe dig med at investere, så du stadig har ro i maven, sover trygt om natten og kan nyde udsigten til at tjene lidt på dine penge.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...