Broager Sparekasse vil gøre kunderne meget klogere på investeringer

7. marts 2017 Broager
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Broager Sparekasses Formuecenter har sørget for et spændende program til deres investeringsaften, hvor Sparinvest kommer forbi.

 

“Vi har inviteret chefstrateg i Sparinvest, David Bakkegaard Karsbøl, som  vil fortælle om, hvordan han ser markedet og potentialerne”, skriver Broager Sparekasse i en pressemeddelelse.

Arrangementet finder sted i Broager Sparekasse i Broager torsdag den 23. marts kl. 18.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover David Bakkegaard Karsbøl, så kommer portefølje-manager Stephan Bach, som forvalter Sparinvests nye spændende fond konvertible obligationer. Konvertible obligationer er en krydsning mellem aktier og obligationer, der giver investor gode kort på hånden.

Dét, du ikke kan læse dig til

Investering er en fascinerende størrelse, men for mange kan det være en jungle at finde ind i. På denne aften får du viden om noget af det, der kan være svært at læse sig til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sparinvest står bag Danmarks første fond for konvertible obligationer, som betyder, at du kan få en investering, der mikser afkastet fra aktier og obligationer.

Sidst på aftenen holder vi en lille sjov tips-konkurrence, hvor du kan se, hvor godt styr du har på investering.

Broager Sparekasses formuecenterdirektør Leif Thomassen, og investeringsrådgiver Jette Schultz, vil også være til stede.

Først til mølle 

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis det lyder som en spændende aften for dig, så tilmeld dig med det samme, da billetter udbydes efter først til mølle-princippet.

Du har mulighed for at bestille to billetter, så hvis din nabo, fætter eller kollega også er interesseret i investering, er du meget velkommen til at invitere vedkommende med.

Billetterne bestiller du HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...