Broager Sparekasses erhvervs-team er lokalt forankret

20. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Flere erhvervskunder vælger Broager Sparekasse. Det er især den lokale forankring, som er fællesnævner for sparekassen og erhvervskunderne.

”Vi har mange små og mellemstore lokale erhvervskunder. Det er både butikker, mekanikere, håndværkere, produktionsvirksomheder og landbrug”, siger erhvervsdirektør i Broager Sparekasse, Bjarne Jensen, og fortsætter:

”Det er helt klart en fordel, at vi selv er så lokale som vi er. Det er nemt for vores kunder at slå et smut forbi filialen til et møde, men vi tager også gerne ud til vores kunder til møder”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Broager Sparekasses erhvervsafdeling sidder fire erhvervsrådgivere med erhvervsdirektør Bjarne Jensen i spidsen. Med forskellige kompetencer og mange års erfaring i branchen, kan Broager Sparekasse håndtere mange forskellige kunder – store som små.

”I vores erhvervs-team har vi forskellige erfaringer og profiler, så vi prøver at matche vores erhvervskunder med den rigtige erhvervsrådgiver. Vores vigtigste opgave er, at vores kunder føler sig professionelt behandlet, og at de har tillid til deres rådgiver. Vi er til for hinanden, og vi ønsker selvfølgelig også, at det går godt for vores lokale erhvervsliv”, siger Bjarne Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erhvervsteamet i sparekassen holder til på 1. salen i filialen i Sønderborg og herfra løses de mange forskellige opgaver.

”Med vores kunder snakker vi selvfølgelig helt almindelig drift af virksomhed og hverdagsøkonomi, men der er selvfølgelig også de større ting som finansiering, forsikring, investering og pension, for bare at nævne et udpluk. Herudover er der jo også en hele tiden en teknologisk udvikling i gang, som vi følger, eksempelvis MobilePay, som er en mulighed for vores erhvervskunder”, siger Bjarne Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På 1. salen i Sønderborg-filialen har formuecentret også hjemme. I centret rådgives bl.a. kunder i pension og investering. På den måde kan erhvervskunderne både få den bedste erhvervsrådgivning, og også rådgivning i pension og investering, når de er kunder i Broager Sparekasse.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...