Broager Sparekasses Globale Favoritter gav flot afkast

15. januar 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I disse dage er Broager Sparekasse travlt optaget med at betale udbytte til de investorer, der for fire år siden satte mindst 25.000 kroner i Globale Favoritter. Den samlede pulje investeres i aktier, der gerne skal kaste et overskud af sig.

“Vi skal betale 7,6 millioner kroner til investorerne og det er indskud plus renter”, siger formuecenterdirektør Leif Thomassen til SønderborgNYT.

Investorerne har fået forrentet deres indskud med 8,8 procent.

“Man skal ikke sammenligne udbyttet med det, der kunne have kommet fra mere risikofyldte aktier, men med for eksempel at have sat pengene i tyske statsobligationer, hvor man så havde fået en rente på 0,76 procent”, siger Leif Thomassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at nogle af de aktier, der er satset på, har givet godt. Andre har ikke.

“VW blev jo ramt af skandale og det gav et minus på 11 procent, Banco Santander havde minus 25 procent. På plussiden er for eksempel Enel, som er et italiensk svar på SE og de gave et plus på 25 procent, McDonalds gav 31 procent”, siger formuecenterdirektøren.

“Alt i alt er en rente på 8,8 procent er godt resultat og vi skal huske, at investeringen er uden risiko. Som minimum ville alle investorer få deres indskud igen”, siger han og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“De investorer, som jeg har talt med, er tilfredse med gevinsten”.

 

21. juli 2024 Kultur, Gråsten

Se hvem der vandt cykelringridningen

21. juli 2024 Kultur

I en spændende finale i cykelringridningen lykkedes det igen Frederik Havkær at køre sejren i hus og han vandt en flot cykel. På en flot andenplads er Jeppe Baum og Emilia Svendgaard blev nummer tre. Alle cykelringridere fik en præmie. Her er der billeder fra cykelringridningen.

Læs mere...