Brøggeriet: Nu kan du købe en række øl-smagsprøver

1. juni 2016 Erhverv

Brøggeriet på Rådhustorvet i Sønderborg kan byde på noget, som ingen andre restauranter i Sønderjylland kan.

Fire slags øl fra Brøggeriets bryggeri.

Fire slags øl fra Brøggeriets bryggeri.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har vores eget micro-bryggeri og det vil jeg slå et slag for”, siger restauratør Allan Jylov til SønderborgNYT. Brøggeriets egne øl er både velsmagende og populær – og de sælges ene og alene i Brøggriet.

For at få endnu mere fokus Brøggeriets bryggeri, så er der et glimrende tilbud, hvor man køber fire forskellige øl i mindre glas.

“Der er numre på glassene og vi har en lille folder, der beskriver indholdet i hvert glas”, siger Allan Jylov. På den måde kan gæsterne opleve de forskellige øl og forskellen på dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og unge mennesker kan jo konkurrere om at sige, hvad der er hvad”, siger Allan Jylov, som håber at se mange unge “øl-eksperter” prøve at ramme plet.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...