Brug en søndag på Nordals Naturskole

5. oktober 2017 Nordborg

Efterårets smukke farver pryder skoven, og det kribler og krabler i den fine efterårsskov. Søndag den 15. oktober inviterer Naturskolerne i Sønderborg Kommune alle med til en sjov og spændende “Natur-dag” i skoven, når der er “Åbent hus” på Nordals Naturskole i Nørreskoven på Als.

”Vi har fyldt Nordals Naturskole og skoven omkring naturskolen op med masser af natur-aktiviteter, som alle kan være med til. De kan smage, røre og lære en masse på aktiviteterne”, siger naturskoleleder Andreas Hermann i en pressemeddelelse.

Det er en fast tradition, at Naturskolerne laver dette arrangement, og det er helt gratis at komme og være med. Årets tema er “Biodiversitet” og aktiviteterne fortæller derfor en masse om skovens mange dyr og planter.

Arrangementet finder sted på Nordals Naturskole, Holmvej 33, Nordborg fra kl. 10.00 – 15.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...