Brug Rejsekortet når du tager bussen hjem fra sommerens koncerter

7. februar 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Som tilbud om sikker hjemkørsel efter koncertoplevelse i Mølleparken, blev rute 223 i 2015 tilrettet sådan, at bustiderne passede med koncertophør og dermed blev et alternativ til at køre i egen bil.

Samtidig blev en særlig sms-busbillet lanceret, hvor passageren ved at sende en sms til Sydtrafik senest tre dage forinden koncerten, kunne købe en billet for 20 kr. til rute 223 og dermed også være sikret plads i bussen.

Billetten kostede 20 kr. uanset rejselængde, og uanset om rejsen skulle foretages af et barn, voksen eller pensionist.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu har Sydtrafik aflyst SMS-billetter, fordi det er for let at snyd med dem – og på onsdagens møde i Teknik- og Miljøudvalget blev der nikket til, at kommunen ikke længere giver tilskud til de særlige koncert-busbilletter.

Forvaltningen oplyste, det er billigere at bruge Rejsekortet end de tidligere SMS-billetter.

I 2017 var der 68 koncertgængere, der benyttede sig af sms-billetten hjem – et gennemsnit på 9 personer for hver koncert.

 

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...