Brug Rejsekortet når du tager bussen hjem fra sommerens koncerter

7. februar 2018 Kultur

Som tilbud om sikker hjemkørsel efter koncertoplevelse i Mølleparken, blev rute 223 i 2015 tilrettet sådan, at bustiderne passede med koncertophør og dermed blev et alternativ til at køre i egen bil.

Samtidig blev en særlig sms-busbillet lanceret, hvor passageren ved at sende en sms til Sydtrafik senest tre dage forinden koncerten, kunne købe en billet for 20 kr. til rute 223 og dermed også være sikret plads i bussen.

Billetten kostede 20 kr. uanset rejselængde, og uanset om rejsen skulle foretages af et barn, voksen eller pensionist.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu har Sydtrafik aflyst SMS-billetter, fordi det er for let at snyd med dem – og på onsdagens møde i Teknik- og Miljøudvalget blev der nikket til, at kommunen ikke længere giver tilskud til de særlige koncert-busbilletter.

Forvaltningen oplyste, det er billigere at bruge Rejsekortet end de tidligere SMS-billetter.

I 2017 var der 68 koncertgængere, der benyttede sig af sms-billetten hjem – et gennemsnit på 9 personer for hver koncert.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...