Brugsuddeleren i Augustenborg gav ‘benzinpenge’ ud

15. februar 2019 Augustenborg

Fredag eftermiddag havde SuperBrugsen i Augustensborg glæden ved at kunne hjælpe andre. Brugsuddeler Per Beierholm gav penge fra salget af OK-benzin videre til Augustenborg Badminton Klub.

“Jeg er uddeler og i dag deler jeg penge ud”, siger Per Beierholm og Bo Nielsen fra badmintonklubben stod klar til at tage imod.

“Jeg er selvfølgelig glad for pengene og dem bruger vi på vores stævnespillere og så hjælper de med at holde kontingentet nede”, siger Bo Nielsen til SønderborgNYT.

Badmintonklubben fik også ‘benzinpenge’ sidste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og nogle af dem brugte vi på at få Mette Poulsen fra badmintonlandsholdet herned og undervise vores spillere. Det  var en herlig oplevelse for os alle”, siger Bo Nielsen.

Klubben har 12 ungdomsspillere, 16 seniorer og omkring 70 motionister.

“For SuperBrugsen betyder det noget, at vi giver noget igen til det lokalsamfund, der bakker op om os”, siger uddeleren.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...