Diskoteker lokker 16-årige

19. december 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Mange diskoteker overskrider retningslinjerne for reklamer for alkohol til unge under 18 år.

Det mener organisationen Alkohol og Samfund.

Klik på billedet og se aftenens tilbud.

Klik på billedet og se aftenens tilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den er på vej med en rapport, som viser, at der bliver uddelt drinksbilletter på gymnasiernes fredagsbarer og givet tilbud om billige barpriser på Facebook.

Ifølge en rapport fra Alkohol og Samfund overskrider 66 af de 82 undersøgte diskoteker retningslinjerne for markedsføring til børn og unge. Og især de sociale medier er under luppen:

”Der har været en stigende tendens til, at diskoteker via de sociale medier har et særligt fokus på markedsføring til gymnasieungdommen”, siger Johan Damgaard Jensen fra Alkohol og Samfund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Går målrettet efter de unge på Facebook

Diskoteket Buddy Holly i Sønderborg inviterer netop de 16-årige og deres ældre kammerater til skoleafslutningsfest fredag aften.

Diskotekets indehaver Tom Holden Jensen ser ikke noget problem i, at arrangementets Facebook-side skilter med en 10-kroners-bar:

”Der står ikke, om det er drikke med alkohol eller uden alkohol. Og når man kommer op i baren, skal man jo kunne vise, at man er 18 for at købe de drikke, der er alkohol i”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tom Holden Jensen er sikker på, han holder sig indenfor lovens rammer.

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...