Buddy Holly rammer fester for og med handicappede ind

6. april 2014 Frivillige

Der lægges op til et brag af en disco-fest på onsdag i Buddy Holly, når dørene åbner klokken 19.

Maria Kolmos Christiansen.

Maria Kolmos Christiansen.

Gæsterne er udviklingshæmmede og handicappede fra hele Sønderborg og det er en nystartet forening, der står bag festen, hvor mennesker med handicap kan få lov til at slå sig løs.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi synes, at handicappede og udviklingshæmmede også skal have mulighed for at komme på discotek, siger Maria Kolmos Christiansen til Sønderborg Nyt. Hun er med i foreningsbestyrelsen, der vil sikre målgruppen en månedlig festaften.

– Vi har lejet Buddy Holly af Tom Holden og han hjælper os, så aftenerne bliver festlige, siger Maria Kolmos Christiansen.

Hvis du er handicappet eller udviklingshæmmet – og vil vide mere om disko-aftenerne, så kan du følge linket her: https://www.facebook.com/ashdisko

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Gråsten

To natteture for Brand og Redning

18. maj 2021 112

Natten til tirsdag måtte brandvæsnet ud på to ture – og den første var til Imerco i Gråsten, hvor der var gang i brandalarmen ved midnatstid. “Vi var indenfor og kigge os omkring, men der var intet galt”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Klokken 00:24 kom der gang i den automatiske […]

Læs mere...