Buddy Holly rammer fester for og med handicappede ind

6. april 2014 Frivillige

Der lægges op til et brag af en disco-fest på onsdag i Buddy Holly, når dørene åbner klokken 19.

Maria Kolmos Christiansen.

Maria Kolmos Christiansen.

Gæsterne er udviklingshæmmede og handicappede fra hele Sønderborg og det er en nystartet forening, der står bag festen, hvor mennesker med handicap kan få lov til at slå sig løs.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi synes, at handicappede og udviklingshæmmede også skal have mulighed for at komme på discotek, siger Maria Kolmos Christiansen til Sønderborg Nyt. Hun er med i foreningsbestyrelsen, der vil sikre målgruppen en månedlig festaften.

– Vi har lejet Buddy Holly af Tom Holden og han hjælper os, så aftenerne bliver festlige, siger Maria Kolmos Christiansen.

Hvis du er handicappet eller udviklingshæmmet – og vil vide mere om disko-aftenerne, så kan du følge linket her: https://www.facebook.com/ashdisko

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...