Bugtaler Preben Palsgaard laver rekvisitter til Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2019 Kultur

I et af kælderrummene under scenen i Sønderborg Teater, er der fuld gang i hammer og sav, fordi der skal laves en masse rekvisitter, som skal bruges i Sønderborg Sommer Revys ‘Sidste nyt fra Latterfronten*.

Med på holdet af praktiske mennesker er Preben Palsgaard, som har taget turen fra Ryslinge på Midtfyn til Sønderborg.

“En del af revyen kommer til handle om breaking news og jeg er i gang med at lave den nyhedspult, som speakeren skal bruge, når der skal breakes nyheder”, siger Preben Palsgaard til SønderborgNYT. Preben Palsgaard er dekoratør og iøvrigt også bugtaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Dekoratørfaget slap jeg igen ret hurtigt og har haft det sjovt med at lave foreksempel den årlige virkeligt juledekoration i Rosengaardcenter i Odense gennem 16 år. Jeg har også lavet kulisserne til Torben Iversens H. C. Andersens-spillene, som fandt sted hver sommer i Lotzes Have tæt på H. C. Andersens Hus”, siger handymanden videre. Lige nu er spillene flyttet til Eventyrhaven, fordi der er masser af vejarbejde i Odense City.

“Første gang jeg var med til at lave kulisser og rekvisitter til en scene, var en gang i ’70erne, hvor jeg blev bedt om at lave kulisser til et friluftsspil i Bellahøj. Siden er det gået slag i slag”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bugtaleriet har Preben Palsgaard haft på to-do-listen i mange år – og der er det stadig.

Sønderborg Sommer Revy har premiere den 1. juni, hvor alt er udsolgt.

Du finder din billet til en af de andre forestillinger ved at ringe til billetsalget på 7442 8702 eller HER på LINKET.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...