Butikskæden Guldbageren kæmper for livet

9. december 2014 Erhverv

Kæden, Guldbageren, har haft økonomiske problemer igennem noget tid, og i begyndelsen af oktober blev den 26 år gamle bagerkæde begæret konkurs af sin bankforbindelse Danske Bank.

“Vi havde så ti dage til at udrede vores mellemværende med banken”, sagde den kædeansvarlige Michael Mikkelsen til branchebladet Bager & Konditor.images

“Ellers ville de erklære os konkurs og derefter overtage alt af værdi og også retten til navnet Guldbageren”, fortalte han.

For fortsat at undgå bankerot har kæden bedt de omtrent 60 medlemmer – alle selvstændige bagerbutikker over alt i landet – at indskyde hver 20.000 kroner i aktiekapital.

“Banken har trukket stikket, og vi har ikke en kapitalfond i ryggen, så vi har bedt vore medlemmer indskyde et beløb”, forklarer Michael Mikkelsen, kædeansvarlig for Guldbageren, nu til Ekstra Bladet.

En konkurs vil betyde, at samtlige medlemmer omgående skal skifte facader, emballager og alt andet, der knytter sig til Guldbageren-konceptet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bager-butikkerne vil altså overleve, men uden Guldbager-navnet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...