Butikskæden Guldbageren kæmper for livet

9. december 2014 Erhverv

Kæden, Guldbageren, har haft økonomiske problemer igennem noget tid, og i begyndelsen af oktober blev den 26 år gamle bagerkæde begæret konkurs af sin bankforbindelse Danske Bank.

“Vi havde så ti dage til at udrede vores mellemværende med banken”, sagde den kædeansvarlige Michael Mikkelsen til branchebladet Bager & Konditor.images

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ellers ville de erklære os konkurs og derefter overtage alt af værdi og også retten til navnet Guldbageren”, fortalte han.

For fortsat at undgå bankerot har kæden bedt de omtrent 60 medlemmer – alle selvstændige bagerbutikker over alt i landet – at indskyde hver 20.000 kroner i aktiekapital.

“Banken har trukket stikket, og vi har ikke en kapitalfond i ryggen, så vi har bedt vore medlemmer indskyde et beløb”, forklarer Michael Mikkelsen, kædeansvarlig for Guldbageren, nu til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under annoncen

En konkurs vil betyde, at samtlige medlemmer omgående skal skifte facader, emballager og alt andet, der knytter sig til Guldbageren-konceptet. Bager-butikkerne vil altså overleve, men uden Guldbager-navnet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...