Butikskæden Guldbageren kæmper for livet

9. december 2014 Erhverv

Kæden, Guldbageren, har haft økonomiske problemer igennem noget tid, og i begyndelsen af oktober blev den 26 år gamle bagerkæde begæret konkurs af sin bankforbindelse Danske Bank.

“Vi havde så ti dage til at udrede vores mellemværende med banken”, sagde den kædeansvarlige Michael Mikkelsen til branchebladet Bager & Konditor.images

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ellers ville de erklære os konkurs og derefter overtage alt af værdi og også retten til navnet Guldbageren”, fortalte han.

For fortsat at undgå bankerot har kæden bedt de omtrent 60 medlemmer – alle selvstændige bagerbutikker over alt i landet – at indskyde hver 20.000 kroner i aktiekapital.

“Banken har trukket stikket, og vi har ikke en kapitalfond i ryggen, så vi har bedt vore medlemmer indskyde et beløb”, forklarer Michael Mikkelsen, kædeansvarlig for Guldbageren, nu til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under annoncen

En konkurs vil betyde, at samtlige medlemmer omgående skal skifte facader, emballager og alt andet, der knytter sig til Guldbageren-konceptet. Bager-butikkerne vil altså overleve, men uden Guldbager-navnet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...