Butterfly: Megasjov Metafit – alene for kvinder

11. juni 2015 Samfund

Mød op på mandag kl. 19 og prøv Metafit.images

Der er plads til flere på holdet.

Det er mega-sjovt og mere eller mindre mega-hårdt, men alle kan være med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man bliver helt sikkert mega-fit af det

Nøglen til Metafit er store bevægelser og intensitet. Metafit øvelser har til formål at producere maksimal muskel anstrengelse i korte intervaller, for at forøge din puls ved brug af øget hastighed og styrke.

Øge stofskiftetmetafit

Metafit kan give dit stofskifte et dags lang boost. Dette skyldes det faktum, at vi forbruger mere ilt under intens aktivitet end ved langsomt, steady motion. Dette i sig selv øger stofskiftet, og betyder, at vi brænder kalorier efter vores træning.

Brænd mere fedt

Vi brænder både fedt og kulhydrater, når vi træner, men andelen varierer alt efter intensiteten af øvelsen. metafit1Undersøgelser har vist, at over tid, kortere høj intensitet træning medføre en større fedttab end steady cardio træning. Det betyder, at du får en hel masse mere værdi for dine anstrengelser, når du sveder det ud i en Metafit session, i stedet for at bruge dobbelt så meget tid jogging på et løbebånd på, ved 65-80 %% af din maksimale anstrengelse.

Tids-effektivtimages

Metafiter en yderst effektiv måde at klemme en god træning ind i en hektisk hverdag, i løbet af kort tid. Det faktum, at alle kan opnås maksimale resultater fra en session, der varer mindre end 30 minutter betyder, at Metafit er den ideelle type træning, hvis du har en stram tidsplan. På grund af den ekstreme grad af intensitet Metafit træningen kræver, kan du drage alle fordelene ved en gym session i en brøkdel af tiden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk