Byfesten: Vild med flotte optogs-billeder?

29. maj 2014 Frivillige

Hvis du er en af de mange, der synes, det er herligt, når et optog sætter fut og liv i byen, så er der en masse billeder fra torsdagens Byfest-optog,

"Hatte-Damerne" blev trukket rundt i byen.

“Hatte-Damerne” blev trukket rundt i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsias unge brydere kæmpede sig gennem optoget

Alsias unge brydere kæmpede sig gennem optoget

som startede med en koncert for de ældre på Mølleparken Plejecenter og derfra gik det rundt i byen på en lang vej mod Ringriderpladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med i optoget var Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes & Drums og ikke mindst Copenhagen Showband, der har knipset et væld af billeder fra turen.

Det var ikke alene musikere, der fandt vej gennem Sønderborg. Vidar Håndbold havde hold med, der var rullende brydere fra Brydeklubben Alsia og naturligvis et par “Hatte-Damer”, der var så heldige, at en hest tog skridtene for dem.

Se Copenhagens Showbands billeder og husk at gi’ dem et Like:

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...