Byfesten: Vild med flotte optogs-billeder?

29. maj 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis du er en af de mange, der synes, det er herligt, når et optog sætter fut og liv i byen, så er der en masse billeder fra torsdagens Byfest-optog,

"Hatte-Damerne" blev trukket rundt i byen.

“Hatte-Damerne” blev trukket rundt i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsias unge brydere kæmpede sig gennem optoget

Alsias unge brydere kæmpede sig gennem optoget

som startede med en koncert for de ældre på Mølleparken Plejecenter og derfra gik det rundt i byen på en lang vej mod Ringriderpladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med i optoget var Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes & Drums og ikke mindst Copenhagen Showband, der har knipset et væld af billeder fra turen.

Det var ikke alene musikere, der fandt vej gennem Sønderborg. Vidar Håndbold havde hold med, der var rullende brydere fra Brydeklubben Alsia og naturligvis et par “Hatte-Damer”, der var så heldige, at en hest tog skridtene for dem.

Se Copenhagens Showbands billeder og husk at gi’ dem et Like:

billede

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...