Byg Tour-inspirerede modeller med Legoklodser på Rønhaveplads

25. marts 2022 Tour de France
Pressefoto Legoland
Pressefoto Legoland

Selvom der er to uger til, at LEGOLAND åbner, er der er stadig masser af muligheder for at opleve LEGOLAND-magien. LEGOLAND inviterer nemlig alle byggeglade sønderborgensere til at kigge forbi Rønhaveplads den 27. marts  mellem klokken 11 0g 17 for at bygge sjove og kreative LEGO-modeller inspireret af temaet ’Cykling i Verdens Grønneste Målby’.

”Vi er så klar til at besøge Sønderborg, og vi glæder os helt vildt til at se de mange kreative og flotte LEGO modeller, der bliver bygget på dagen. Aktiviteten er for både store og små, så vi håber, at rigtig mange børn og voksne i Sønderborg har lyst til at kigge forbi og bygge sammen med os, og mon ikke prinsessen fra LEGOLAND også kigger forbi”, siger Kasper Tangsig, der er pressechef i LEGOLAND.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter besøget i Sønderborg vil der blive udvalgt én LEGO-model, som skal udstilles i en af årets mange nyheder nemlig LEGOLAND Gallery, og den, der har bygget modellen, får samtidig billetter til LEGOLAND, hvor modellen kan opleves sammen med mange andre inspirerende LEGO-modeller.

Derudover vil der i løbet af dagen være mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor man kan vinde flotte, store LEGO-præmier.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...