Byrådet godkendte direktørernes ansvarsområder

31. januar 2018 Politik

Byrådet godkendte onsdag den nye fordeling af ansvarsområder blandt kommunens direktører. Ændringerne kommer i forlængelse af den nye fordeling af opgaver i de politiske udvalg og direktør for Social og Senior, Bente Larsens pensionering.

Det er Byrådet, der godkender direktørernes ansvarsområder – og med vedtagelsen er forvaltningernes opgaver nu fordelt således:

Helle Mønsted Nielsen bliver direktør for forvaltningen Job og Velfærd

Carsten V.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lund bliver direktør for forvaltningen Børn, Uddannelse og Sundhed

Bjarke Eriksen bliver direktør for forvaltningen Økonomi, Teknik og Miljø

Inge Olsen bliver direktør for forvaltningen Kultur, Turisme og Bæredygtighed

I forlængelse af Byrådets vedtagelse vil den tilpasning af organisationen som Direktionen fremlagde i starten af januar blive effektueret 1. februar. Forvaltningerne tilpasses, så de også passer til den nye politiske struktur med ændrede opgaver i Byrådets udvalg, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Tilpasningen betyder, at en række afdelinger organisatorisk vil blive flyttet, og at et mindre antal stillinger vil blive nedlagt.

Inge Olsen fastansættes

Samtidig godkendte Byrådet, at Inge Olsen, der er direktør for Land, By og Kultur, vil blive fastansat som direktør for Kultur, Turisme og Bæredygtighed.

Inge Olsen har tidligere været ansat på en åremålskontrakt som udløber, men fastansættes, fordi kommunen har valgt at gå væk fra åremålskontrakter.

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk