Byrådet gør klar til at se på kasernens fremtid

16. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Kommunens embedsmænd har lavet en køreplan for Sønderborg Kaserne og den skal bruges for at kunne anlægge en helhedsorienteret vinkel på udviklingen af havneområdet. Havn, kaserne og midtby skal indgå i en sammenhængende udvikling.

På det kommende møde i Økonomiudvalget kan politikerne nikke til kommisoriet og sende det videre til Byrådet.

Der skal laves en helhedsplan for den fremtidige anvendelse af Sønderborg Kaserne.

Det tidligere godkendte kommissorium for arbejdet ”Analyse og beskrivelse af mulighederne for fremtidig anvendelse af Sønderborg Kaserne” er efter økonomiudvalgets drøftelse den 7. december 2016 blev opdateret og tilrettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med analysen er at belyse og beskrive fremtidige potentielle anvendelsesmuligheder af Sønderborg Kaserne, som kan forelægges til politisk behandling og beslutning.

Projekteringsbeskrivelser, udbud, byggeproces og implementering er ikke en del af kommissoriet og skal udarbejdes efterfølgende.

Der er som en del af kommissoriet udarbejdet en tidsplan, der sigter mod, at byrådet den 7. juni 2017 træffer principbeslutning om den fremtidige anvendelse af kasernen.

Den 24. januar samles byrådet til den første af to temadrøftelser.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...