Byrådet gør klar til at se på kasernens fremtid

16. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Kommunens embedsmænd har lavet en køreplan for Sønderborg Kaserne og den skal bruges for at kunne anlægge en helhedsorienteret vinkel på udviklingen af havneområdet. Havn, kaserne og midtby skal indgå i en sammenhængende udvikling.

På det kommende møde i Økonomiudvalget kan politikerne nikke til kommisoriet og sende det videre til Byrådet.

Der skal laves en helhedsplan for den fremtidige anvendelse af Sønderborg Kaserne.

Det tidligere godkendte kommissorium for arbejdet ”Analyse og beskrivelse af mulighederne for fremtidig anvendelse af Sønderborg Kaserne” er efter økonomiudvalgets drøftelse den 7. december 2016 blev opdateret og tilrettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med analysen er at belyse og beskrive fremtidige potentielle anvendelsesmuligheder af Sønderborg Kaserne, som kan forelægges til politisk behandling og beslutning.

Projekteringsbeskrivelser, udbud, byggeproces og implementering er ikke en del af kommissoriet og skal udarbejdes efterfølgende.

Der er som en del af kommissoriet udarbejdet en tidsplan, der sigter mod, at byrådet den 7. juni 2017 træffer principbeslutning om den fremtidige anvendelse af kasernen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 24. januar samles byrådet til den første af to temadrøftelser.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...