Byrådet gør klar til at se på kasernens fremtid

Arkivfoto
Arkivfoto
16. december 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Kommunens embedsmænd har lavet en køreplan for Sønderborg Kaserne og den skal bruges for at kunne anlægge en helhedsorienteret vinkel på udviklingen af havneområdet. Havn, kaserne og midtby skal indgå i en sammenhængende udvikling.

På det kommende møde i Økonomiudvalget kan politikerne nikke til kommisoriet og sende det videre til Byrådet.

Der skal laves en helhedsplan for den fremtidige anvendelse af Sønderborg Kaserne.

Det tidligere godkendte kommissorium for arbejdet ”Analyse og beskrivelse af mulighederne for fremtidig anvendelse af Sønderborg Kaserne” er efter økonomiudvalgets drøftelse den 7. december 2016 blev opdateret og tilrettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med analysen er at belyse og beskrive fremtidige potentielle anvendelsesmuligheder af Sønderborg Kaserne, som kan forelægges til politisk behandling og beslutning.

Projekteringsbeskrivelser, udbud, byggeproces og implementering er ikke en del af kommissoriet og skal udarbejdes efterfølgende.

Der er som en del af kommissoriet udarbejdet en tidsplan, der sigter mod, at byrådet den 7. juni 2017 træffer principbeslutning om den fremtidige anvendelse af kasernen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 24. januar samles byrådet til den første af to temadrøftelser.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...