Byrådet har en plan der skal få virksomheder til Sønderborg

30. november 2017 Erhverv

Der er fokus på at tiltrække flere virksomheder og arbejdspladser til Sønderborg og der mangler især nye virksomheder til den eksisterende energi-klynge.

Der skal fortsat vækstes og skabes nye arbejdspladser i Sønderborg.

Derfor støtter byrådet bedre rammevilkår for erhvervslivet, som også er formuleret i Erhvervsfremmestrategien.

Mange virksomheder er dog ikke klar over Sønderborg-områdets styrker indenfor energieffektivitet, energiteknologi og CO2 reduktion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er der nu sat gang i tre indsatser med fokus på tiltrækningen af nye virksomheder, som tager afsæt i områdets grønne profil og udvikling af de eksisterende virksomheder i området.

De tre indsatser handler om opbygningen af et lokalt netværk af ambassadører, promovering af Sønderborg-området på fagmesser ved hjælp af materiale fra markedsføringsværktøjskassen samt direkte henvendelser til virksomheder lokalt og nationalt.

”Sønderborg-området er helt unikt i forhold til vores grønne profil og de mange energirigtige løsninger. På baggrund af vores resultater indenfor ProjectZero-visionen, er det naturligt at gøre en indsats her, så vi i højere grad kan profilere os overfor nye virksomheder, der nemt kan matches med vores område”, siger formanden for erhvervsudvalget, Ole Wandahl Stenshøj i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk