Byrådet kan give penge til udvikling af Kulturnatten

9. november 2020 Politik

Kommunens tilskud til Kultur- og Idrætsnatten ligger på cirka 170.000 kr. om året. Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme indstiller til Byrådet, at beløbet til den aflyste kulturnat i år udbetales alligevel.

Pengene kan bruges på at finde ud af, hvordan Kultur- og Idrætsnatten kan udvikles over de kommende år.

“Kultur- og Idrætsnatten er et fantastisk arrangement. Et udstillingsvindue uden lige for, hvad kommunen alt byder på af frivillighed, kreativitet, netværk, omsorgsarbejde, idræt og ildsjæle. Aflysningen i år har givet os en – ufrivillig – mulighed for at omprioritere de afsatte penge til at udvikle Kulturnatten”, siger formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme, Stephan Kleinschmidt, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kultur- og Idrætsnattens styregruppe skal – sammen med Folkeoplysningsudvalget og Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme – deltage i udviklingsarbejdet.

“Det er en af de største enkeltbegivenheder i Sønderborg Kommune. Det er et imponerende arrangement, som vi kan takke styregruppen for Kultur- og Idrætsnatten for. De har knoklet hvert eneste år for at skabe denne fantastiske aften for alle foreninger og borgere”, supplerer udvalgets næstformand, Jesper Kock.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...