Byrådet kan hjælpe Historiecenter Dybbøl Banke af med gæld

21. april 2020 Kultur

Historiecenter Dybbøl Banke har modtaget et krav om at tilbagebetale 760.000 kroner af de 7,6 miilioner, som de har modtaget fra Arbejdsmarkedets Feriefond.

Historiecenter Dybbøl Banke kan enten vælge at tilbagebetale hele beløbet på én gang eller optage et nyt lån med en løbetid på 25 år til 2 procent i rente. Historiecentret har ikke penge til at tilbagebetale hele beløbet.

Historiecenter Dybbøl Banke anmoder derfor Sønderborg Byråd om at indfri lånet på 760.000 kr.

Forvaltningen anbefaler, at byrådspolitikerne bevilger pengene og i onsdag skal Økonomiudvalget se på sagen, som derefter bliver lagt frem i Byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet falder i tråd med Byrådets Vision 2018-2021 om at understøtte udviklingen af vores historiske attraktioner, ligesom den harmonerer med Kulturkompassets fokus på formidling af stedbunden kulturarv og kulturmiljøer.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...