Byrådet mødes i Sydals-Hallen – og du kan følge med direkte på SønderborgNYT

30. september 2020 Politik
Byrådssalen benyttes ikke til dagens byrådsmøde
Byrådssalen benyttes ikke til dagens byrådsmøde

Onsdag samles byrådet til møde i Sydals-Hallen, da byrådssalen på Sønderborg Rådhus ikke kan opfylde kravene til at afvikle byrådsmøder Corona-sikkert.

Dagens byrådsmøde, som starter klokken 17, byder blandt andet på en behandling af en lånegaranti på 20 millioner kroner til Privatskolen Als, der vil udvide, så skolen får plads til yderligere 150 elever.

Artiklen fortsætter under annoncen

I økonomiudvalget sagde flertallet nej, men Venstre og Dansk Folkeparti bad om, at sagen skulle diskuteres i byrådet – og det sker så i dag.

SønderborgNYT sender hele byrådsmødet direkte fra multisalen i Sydals-Hallen i Tandslet og du kan følge med fra klokken 17 på SønderborgNYTs Facebookside.

Dagsordene til byrådsmødet kan læses her.

Alle byrådsmøder er åbne for offentligheden men det vil dog være begrænset adgang for tilskuere til byrådsmødet i Tandslet, da Sønderborg Kommune har besluttet at overholde det nuværende forsamlingsforbud på 50 personer, selv om politiske møder – som et byrådsmøde – er undtaget de regler.

Det betyder, at tilskuere til byrådsmødet i Sydals-Hallen lukkes ind efter ’først-til-mølle-princippet”, og når det samlede antal op på 50 personer, så lukkes dørene.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk