Byrådet satte flueben ved Byens Havn

22. december 2021 Politik

onsdagens byrådsmøde blev der sat flueben ved det store projekt, som hedder Byens Havn. Der er brugt 113 millioner kommunale kroner og hertil kommer så alt det, som andre – og især Bitten & Mads Clausens Fond – har bygget.

“Jeg mener, vi skal have fat i en drone og filme Byens Havn og så sende filmen til Frank Gehry. Han sagde nemlig, at projektet nok var for stort til, at Sønderborg kunne løfte det”, sagde Jan Prokopek Jensen.

Peter Hansen fra Venstre havde egentlig bestemt sig for ikke at sige noget på byrådsmødet, som er hans sidste, fordi han forlader politik. Men glæden over Byens Havn tog over:

“Byens Havn er et herligt projekt, som viser, at vi kan noget her i Sønderborg, når vi bliver enige om at arbejde sammen på kryds og tværs. Kommunen har brugt 113 millioner kroner og prøv at se, hvad der er kommet ud af det”, sagde han.

Jesper Kock, som også er på vej ud af Byrådet sagde:

“Og jeg synes også, det er interessant, det er en borgergruppe, som tænkte projektet frem”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Stephan Kleinschmidt og Niels Ole Bennedsen gjorde opmærksom på, der stadig mangler lidt:

“Der skulle have været en kunsthal mellem MultiKulturhuset og Hotel Alsik og så mangler der er blive gjort noget ved den tidligere jernbanesti”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...