Byrådet satte flueben ved Byens Havn

22. december 2021 Politik

onsdagens byrådsmøde blev der sat flueben ved det store projekt, som hedder Byens Havn. Der er brugt 113 millioner kommunale kroner og hertil kommer så alt det, som andre – og især Bitten & Mads Clausens Fond – har bygget.

“Jeg mener, vi skal have fat i en drone og filme Byens Havn og så sende filmen til Frank Gehry. Han sagde nemlig, at projektet nok var for stort til, at Sønderborg kunne løfte det”, sagde Jan Prokopek Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Hansen fra Venstre havde egentlig bestemt sig for ikke at sige noget på byrådsmødet, som er hans sidste, fordi han forlader politik. Men glæden over Byens Havn tog over:

“Byens Havn er et herligt projekt, som viser, at vi kan noget her i Sønderborg, når vi bliver enige om at arbejde sammen på kryds og tværs. Kommunen har brugt 113 millioner kroner og prøv at se, hvad der er kommet ud af det”, sagde han.

Jesper Kock, som også er på vej ud af Byrådet sagde:

“Og jeg synes også, det er interessant, det er en borgergruppe, som tænkte projektet frem”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Stephan Kleinschmidt og Niels Ole Bennedsen gjorde opmærksom på, der stadig mangler lidt:

“Der skulle have været en kunsthal mellem MultiKulturhuset og Hotel Alsik og så mangler der er blive gjort noget ved den tidligere jernbanesti”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Augustenborg

37-årig mand mistænkt for narkokørsel

3. februar 2023 112

Klokken cirka halv tre – natten til fredag – anholdt politiet en 37-årig mand fra Augustenborg, fordi de mistænker ham for at være påvirket af stoffer, mens han kørte bil. “En patrulje stoppede bilen i Augustenborg og efter at have anholdt føreren kiggede de bilen igen og fandt et baseballbat, som tilhørte en passager, som […]

Læs mere...